Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Deep Breakout Liquid Patch

Hinta:38.00 €

Näkymätön, rikkipohjainen paikallishoitotuote näpyille, joka muuttuu nesteestä näkymättömäksi "laastariksi", mikä rauhoittaa, puhdistaa ja ehkäisee tulevia näppyjä.

Levitä heti, kun tunnet näpyn muodostuvan ja auta estämään näppyjen puhkeaminen ennen kuin ne edes näkyvät. Iholle muodostuva kalvo toimii puoliläpäisevänä laastarina, joka sallii ilmavirtauksen, mutta samalla suojaa ihoa ilmansaasteilta ja ärsykkeiltä.

Kamferi tuo viilentävän tunteen. 5% kolloidinen rikki auttaa torjumaan näppyjä nopeasti. 4% niasiiniamidi rauhoittaa ihoa ja häivyttää näppyjen jälkiä. Patentoitu TT-teknologia ja rauhoittava polylysiini toimivat yhdessä ihon luonnollisen mikrobiomin kanssa auttaen minimoimaan ylimääräistä talia. Polyfenolipitoinen granaattiomenauute auttaa tasoittamaan ihoa.

Soveltuu käytettäväksi raskauden aikana.

  • Näkymättömästi puhdistaa syvällä piilossa olevat näpyt.
  • Rauhoittaa näppyjen ärsyttämää ihoa ja ehkäisee tulevia näppyjä.
  • Turvallinen käyttää raskauden aikana.

Käyttö: Levitä sormenpäällä pieni määrä paikallisesti heti kun sinulla on tunne, että näppy on tulossa. Lisää tarvittaessa päivän aikana. Anna kuivua minuutin ajan.

Suosittelemme myös

Post-Breakout Fix

9DD15A0E-6A3E-4757-AD8B-5FC5B42F4A04.jpeg&width=280&height=500
Paikallishoitotuote, joka kirkastaa ja häivyttää näppyjen aiheuttamaa tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota sekä ravitsee ja korjaa ihoa.
Tämä on muistutus, ettet saa puristella näppyjä… MUTTA ymmärrämme, että joskus et voi sille mitään. Post-Breakout Fix auttaa häivyttämään hyperpigmentaatiota..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »