Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK30

Hinta:92.00 €

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

iS Clinical The Essentials Experience Kit

Essentials_Experience_Kit.JPG&width=280&height=500
IKÄÄNTYMISEN MERKKEIHIN - IHON EPÄPUHTAUKSIIN - TEHOKKAAT ANTIOKSIDANTIT

Essentials Experience Kit sisältää suosituimpia iS Clinical -tuotteita, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille naisille ja miehille. Nämä innovatiiviset tuotekoostumukset edistävät ihon yleistä terveyttä..
Hinta: 135.00 €

Youngblood Pressed Mineral Blush

63B3B2F4-B2B3-48E9-AE3E-3F6B681ECD82.jpeg&width=280&height=500
Puristeposkipuna koostuu samoista iholle turvallisista mineraaleista kuin jauhemainen poskipuna. Puristeposkipuna on kauniisti pakattu ja kulkee kätevästi matkalla mukana.
Saatavana 3 eri sävyä:
TANGIER: Kuparilla taitettu persikan sävy. Kauniisti päivetystä korostava väri.
BLOSSOM: Viileä, hiukan..
Hinta: 42.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »