Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Extreme Protect SK30

Hinta:92.00 €

Suojaa antava – kosteuttava – pehmentävä

Antaa laaja-alaisen UVA/UVB-suojan (suojakerroin 30) ja auttaa todistettavasti suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tämä kosteuttava aurinkovoide auttaa myös korjaamaan auringon aiheuttamia haittavaikutuksia vähentämällä auringon synnyttämää punoitusta ja tulehtuneisuutta. Hienojakoinen sinkkioksidi ja mikrotiivistetyt aurinkosuojat yhdistyvät tehokkaisiin kasviperäisiin Extremozymes-antioksidantteihin tarjoten markkinoiden kehittyneintä suojaa.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ja estämään auringossa palamiselta. Ohjeiden mukaan käytettynä, yhdessä muiden auringolta suojaavien keinojen kanssa vähentää ihosyöpäriskiä ja suojaa auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

100g

Suosittelemme myös

PreCleanse

precleanse.jpg&width=280&height=500
Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote..
Hinta: 52.00 € - 83.00 €

iS Clinical LIProtect SK35

liprotect_new.JPG&width=280&height=500
SUOJAA – RAVITSEE – HOITAA
LIProtect SK 35 on kehitetty herkkää huulten ihoa varten. Se tarjoaa tehokkaan laajakirjoisen uv-suojan huulien iholle samalla kun se minimoi valoikääntymiseen ja ilmansaasteisiin liittyviä vaikutuksia.
Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä tuote on paljon..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »