Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Phyto Nature Oxygen Cream

Hinta:144.00 €

Elvyttävä kosteusvoide hengittää uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle. Se kiinteyttää ja liftaa ihoa kosteuttavilla ja happea optimoivilla, kasviperäisillä aktiivisilla raaka-aineilla. 

Kevyt, nestemäinen voide sisältää vuoristoseutujen kiiltolikusterin siemenuutetta, glykogeeniä ja köynnöskrassin kukkaa, jotka auttavat lisäämään happea ihon pinnassa kosteuttamalla sen ylempiä kerroksia tehden ihosta sileämmän ja energisemmän. 

Sekoitus kasviperäisiä aktiivisia raaka-aineita yhdessä adaptogeenisen kurjenherneen kanssa tasoittavat ja kiinteyttävät tehden ilmeestä liftatun. Kosteuttava skvalaani ja pesusienikurkun juuri kiinteyttävät sekä minimoivat juonteita ja ryppyjä. Antioksidanttirikas kamelia rauhoittaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Ihosta tulee heleän näköinen ja elvytetty.

  • Kiinteyttää ja liftaa vähentäen ihon ikääntymisen merkkejä.
  • Elvyttää happea optimoivilla, kasviperäisillä raaka-aineilla, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja heleämmän.
  • Kosteuttaa ja tekee ihosta täyteläisen.

Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle kevyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin. Käytä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

50ml

Suosittelemme myös

Argan Therapy - Damask Rose Shower Gel 400ml

hammam_shower.jpg&width=280&height=500
Hammam El Hana: Argan Therapy - Damask Rose SUIHKUGEELI 400 ml ei kuivata hyvin ohuttakaan ihoa. Tuoksuna on hienostunut ruusu.
Valmistaja: PIELOR
Hinta: 19.00 €

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 30ml

is-clinical-pro-heal-serum-advance-plus-hoitoseerumi.png&width=280&height=500
Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.
PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää..
Hinta: 188.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »