Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multivitamin Thermafoliant

Hinta:67.00 €

Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen, mutta suomalaiset käyttävät niitä ihan liian harvoin. Ihonhoidon ammattilaiset pitävät kuorintaa yhtenä tehokkaimmista hoitokeinoista valon vaurioittaman ja/tai ikääntyvän ihon hoitoon. Tämä kuorinta on varmasti turvallinen ja hellävarainen, mutta siitä on suuri hyöty ihon hyvinvoinnin kannalta.

MultiVitamin Thermafoliant on kuorinta, jonka tehokkaat mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistyvät ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa ihoon tai veteen. Lämpö tehostaa tuotteen sisältämien vitamiinien imeytymistä ihoon.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

  • Ainutlaatuinen lämpöteknologia aktivoituu kontaktissa veden kanssa ja edistää tehoaineiden kulkeutumista syvemmälle ihoon. 
  • Hienojakoinen mineraalijauhe kuorii ja häivyttää hiusjuonteita. 
  • Maitohappo ja salisyylihappo kuorivat ja ihon pinta pehmenee hetkessä. 
  • A-, C-, ja E-vitamiini korjaavat ikääntymisen merkkejä, vahvistavat ihon rakennetta ja pehmittävät ihoa.

Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä kostealle iholle ja pyörittele kostein sormin 1 - 2 min. Vältä silmänympärysihoa. Kuorinta on voimakkaampi, jos teet sen suoraan kuivalle iholle. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä 2 - 3 kertaa viikossa.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Koko 75 ml

Suosittelemme myös

Awaken Peptide Eye Gel 6ml

mk_awaken.jpg&width=280&height=500
Awaken Peptide Eye Gel on kevyt silmänympärysgeeli, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja tasoittaa herkkää silmänympärysihoa minimoiden juonteita ja ryppyjä samalla vähentäen turvotusta. Erittäin aktiivinen sekoitus tetrapeptidejä ja rauhoittavaa rosmariininlehtiuutetta minimoivat turvotuksen ja juonteita..
Hinta: 29.00 €

Breakout Clearing Booster

Breakout_Clearing_Booster.jpg&width=280&height=500
Vähentää epäpuhtauksia nopeasti! Salisyylihappoa sisältävä tehoaine auttaa vähentämään näppyjä aiheuttavia bakteereja ja puhdistamaan ihoa. Patentoitu TT-teknologia + kasviplanktonuute toimivat yhdessä ihon luonnollisen mikrobiomin kanssa ja auttavat estämään liiallista kuivumista. Niasiiniamidi tehostaa..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »