Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 15ml

Hinta:99.00 €

Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.

Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan.

Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea.

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla on värihäiriöitä. Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää ja ohimenevää kihelmöintiä iholla.

Suosittelemme myös

Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum 32ml

71E66B78-FD06-417D-B4A9-9D09CE0EF97F.png&width=280&height=500
Tämän ylellisemmältä tuote ei voisi enää tuntua! Hurmaavan kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava öljyseerumi, joka imeytyy ihoon vaivatta. Jättää ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen kaikkein kuivimmallekin iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja, talituotantoa tasapainottavia öljyjä sekä antaa..
Hinta: 97.00 €

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

is-clinical-hydra-cool-ihonhoitoseerumi.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 118.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »