Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Micellar Water with Colloidal Silver -kasvovesi

Hinta:41.00 €

Raikkaan vesimäinen puhdistustuote / kasvovesi kasvojen ja kaulan iholle. 3in1 tuote poistaa vesiliukoisen meikin vaivatta, puhdistaa ihon kertaheitolla ja viimeistelee sen kuten kasvovesi. Misellejä sisältävä puhdistusvesi tarttuu ihon pinnalla olevaan likaan kuin magneetti jättäen jälkeensä raikkaan puhtaan tunteen. Rauhoittavalla kolloidihopealla rikastettu koostumus tekee tuotteesta sopivan mm. herkälle, kuumottavalle ja akneiholle. Lisänä runsaasti luonnon kosteuttavia ja rauhoittavia tehoainesosia, jotka yhdessä tekevät puhdistusrutiinistasi täydellisen!


AKTIIVISINA RAAKA-AINEINA MM:

  • kolloidihopea – poistaa iholta epäpuhtauksia, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa sekä omaa antiseptisia vaikutuksia
  • limepuunkukkauute – rauhoittaa ja puhdistaa ihoa
  • greipinkuoriuute – heleyttää ja napakoittaa ihoa
  • Aloe Vera -uute – rauhoittaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa, erinomainen herkälle ja tulehtuneellekin iholle
  • kamomillauute – rauhoittaa ihoa
  • kurkku-uute – lukitsee ihoon runsaasti kosteutta, viilentää ja laskee turvotusta
  • hyaluronihappo – kosteuttaa, silottaa ja kiinteyttää ihoa

KÄYTTÖ: Kaada tuotetta vanulappuun. Sivele vanulla koko kasvot ja kaula. Kostuta aina uusi lappu, kunnes vanulappuun ei enää jää iholta mitään ja iho tuntuu puhtaalta. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai sarjan Nourishing Cleansing Oil:n jälkeen. Viimeistele iho tehoseerumilla ja kasvovoiteella / -öljyllä.

222ml


YOUNGBLOOD:n ihonhoitotuotteissa avainasemassa on termi ”clean beauty”. Tarkkaan harkituissa koostumuksissa käytetään vain parhaita ainesosia ja minimoidaan ihoa mahdollisesti ärsyttävät tekijät. Luonnon raaka-ainepitoisuus maksimoidaan samalla säilyttäen sarjalle tunnusomainen, luksusmainen käyttökokemus. Tuotteet ovat oivallisia kaikille ihotyypeille, myös ongelmaihoille. Jo 1990-luvulla alkanut tiivis yhteistyö dermatologien ja plastiikkakirurgien kanssa puoltaa sekä sarjan ihonhoito- että värikosmetiikkatuotteiden olevan turvallinen vaihtoehto myös erilaisten kauneusoperaatioiden jälkeen käytettäviksi.

 

Suosittelemme myös

Micro-Pore Mist

micro_pore_mist.jpg&width=280&height=500
Micro-Pore Mist on virkistävä kasvovesisuihke, joka supistaa näkyvästi huokosia ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, kirkastaa näppyjen aiheuttamia jälkiä ja vähentää kiiltelyä. Tarpeeksi hellävarainen käytettäväksi päivän mittaan aina, kun ihosi sitä kaipaa. Tämä pullo on valmistettu 50% kierrätetystä..
Hinta: 22.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »