Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Supple Skin Kit



Hinta:98.00 €

Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti

Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden koko päiväksi. Viilennä Cooling Globes -pallot jääkaapissa saavuttaaksesi hoitolakokemuksen kotona.

Sisältää täysikokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 50ml

  • Circular Hydration Serum 30ml 

  • Cooling Globe -viilentävät lasipallot kasvohierontaan (2 kpl)

 

Käyttö:

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle Circular Hydration Serum -seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Cooling globes: Pyöritä viilentäviä palloja: leukalinjan poikki, poskipäiden sivuja pitkin ja kulmakarvojen yli 3-5 kertaa. Rullaa silmien alla kevyesti sisänurkasta ulospäin silmäkuopan luuta pitkin.

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

youth_intensive_creme_50g.png&width=280&height=500
Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä
YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa..
Hinta: 280.00 €

iS Clinical Brightening Serum 15ml

brightening.jpg&width=280&height=500
Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.
Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan..
Hinta: 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »