Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 50ml

Hinta:98.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 50ml

Suosittelemme myös

Blackhead Clearing Fizz Mask 50ml

Blackhead_Clearing_Fizz_Mask.jpg&width=280&height=500
Poreileva naamio puhdistaa tehokkaasti huokosia ja auttaa torjumaan mustapäitä. Kupliva koostumus aktivoituu levityksen yhteydessä ja auttaa avaamaan huokoset, poistamaan ihon tukkeumia ja helpottamaan mustapäiden poistamista. Rikin antimikrobiset ominaisuudet puhdistavat ihoa. Kaoliinisavi imee itseensä..
Hinta: 24.00 €

Dynamic Skin Retinol Serum

dynamic_retinol.jpg&width=280&height=500
Tehokas, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi auttaa vähentämään neljää ikääntymisen merkkiä. Se vähentää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.Suuriannoksinen, helppokäyttöinen retinoidiseerumi sisältää 3,5% retinoidisekoituksen ja tehosteen, jotka..
Hinta: 79.00 €98.00 €
30 pv alin hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »