Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Moisturizing Complex 50g

Hinta:116.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – suojaa

Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti suojaavia antioksidantteja sisältävä MOISTURIZING COMPLEX hoitovoide sisältää tehokkaita kasvipohjaisia raaka-aineita, vitamiineja, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä luonnon ravintoaineita, jotka synergiassa toistensa kanssa sitovat ihoon kosteutta ja luovat suojan ympäristön haitallisia vaikuttimia vastaan.

Suunniteltu käytettäväksi joko aamuisin tai iltaisin. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tämä tuote on tehokas ja erittäin monipuolinen kosteusvoide.

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Complex voide 30g

is-clinical-youth-complex-kasvovoide.png&width=280&height=500
Häivyttää nopeasti ryppyjä – pitkäkestoiset tulokset – taistelee ikääntymistä vastaan
YOUTH COMPLEX® on mullistava ryppyjä vastaan taisteleva tuote, joka saa aikaan välittömiä, keskimääräisesti kestäviä ja pitkäkestoisia parannuksia iholla. YOUTH COMPLEX® saa ihon näyttämään kiinteämmältä..
Hinta: 189.00 €

Cooling Aqua Jelly

cooling-aqua-jelly_2.0oz_2048x2048.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rasvaiselle iholle. Viilentävä geelikoostumus muuttuu iholla vesimäiseksi ja jättää ihon heleäksi ilman kiiltelyä. Sisältää retinolimaista bioflavonoidikompleksia, joka vähentää ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa. Hyaluronihappo lukitsee kosteutta ihoon. Pietaryrtin kukkaöljy ja..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »