Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Complex voide 30g

Hinta:189.00 €

Häivyttää nopeasti ryppyjä – pitkäkestoiset tulokset – taistelee ikääntymistä vastaan

YOUTH COMPLEX® on mullistava ryppyjä vastaan taisteleva tuote, joka saa aikaan välittömiä, keskimääräisesti kestäviä ja pitkäkestoisia parannuksia iholla. YOUTH COMPLEX® saa ihon näyttämään kiinteämmältä, tasaisemmalta ja kohottuneemmalta. Ainutlaatuinen yhdistelmä tehokkaita antioksidantteja, innovatiivisia luonnon kosteuttajia ja kasvipohjaisia tehoaineita elvyttävät ja vahvistavat ihon tukirakenteita saaden sen näyttämään jatkuvasti nuoremmalta.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle iholle, hiero kaikkialle kasvoille ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan). 

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Body Serum 200ml

IS_body_serum2.png&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 142.00 €

Prisma Protect SK30

prisma.JPG&width=280&height=500
Prisma Protect SK 30 on monivaikutteinen kosteusvoide, joka toimii yhdessä ihon luonnollisen päiväaikaisen suojamekanismin kanssa ja antaa iholle laajaspektrisen SK30 suojan. Valosta aktivoituva älykäs drone-teknologia lisää ihon luonnollista heleyttä. Antioksidantit suojaavat ilmansaasteilta. Salvian..
Hinta: 72.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »