Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Active Moist 100ml

Hinta:78.00 €

Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti huokosia.

  • Tarjoaa tehokasta, öljytöntä kosteutusta ilman rasvaista tunnetta.

  • Tasapainottaa ihon mikrobiomia.

  • Silottaa ja auttaa kohentamaan ihon rakennetta.

Käyttö: Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein puhdistetulle iholle, hoitosuihkeen ja/tai seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Hydration on-the-go

hydration_on_the_go.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.
Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme..
Hinta: 48.00 €

Active Clay Cleanser 150ml

active_clay.jpg&width=280&height=500
Active Clay Cleanser on kaksivaikutteinen mineraalirikasta savea ja hiiltä sisältävä prebioottinen puhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti tasapainottaen rasvaista ihoa.
Sen prebioottinen koostumus tasapainottaa ihon mikrobiomia pitäen öljyn kurissa samalla suojaten ihon kosteusbarriääriä. Kaoliinisavi..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »