Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 15ml

Hinta:99.00 €

Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.

Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan.

Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea.

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla on värihäiriöitä. Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää ja ohimenevää kihelmöintiä iholla.

Suosittelemme myös

Neck Fit Contour Serum -kaulaseerumi

NeckFitContourSerum_111420_f2e081e21d0d4e67bdf2f7f6f1289f33_1.jpg&width=280&height=500
Neck Fit Contour Serum on kiinteyttävä kaulaseerumi, jolla treenaat kaulan ja dekolteen ihoa kahdesti päivässä. Seerumi napakoittaa välittömäsi ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää liftaten näkyvästi ihoa. Silottaa kaulan ja dekolteen pieniä juonteita ja ryppyjä. Säännöllinen käyttö takaa tulokset..
Hinta: 92.00 €

iS Clinical Youth Serum 30ml

youth_serum1.jpg&width=280&height=500
Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi –  häivyttää ryppyjä pitkällä tähtäimellä – uudistava 
YOUTH SERUM™ on kehitetty tuomaan ihollesi parasta mahdollista hoitoa useammasta eri näkökulmasta katsottuna: se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, mutta vähentää myös ryppyjä..
Hinta: 189.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »