Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical C Eye Serum Advance+ 15ml

Hinta:81.00 €

Ikääntymistä estävä – tasapainottava – kirkastava silmänympärysseerumi

Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä sekä tasoittamaan sitä ja tarjoaa iholle lisäksi antioksidanttisuojan. C EYE SERUM ADVANCE+® -seerumissa yhdistyvät stabiloitu ja kehitetty C-vitamiini (l-askorbiinihappo) 7,5%-pitoisuudella ja copper tripeptide (bioidenttinen) -kasvutekijä.

KÄYTTÖ: Leivät 1-2 tippaa puhtaalle iholle taputellen kevyesti herkälle silmän alueen iholle.

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

cream-cleanser.png&width=280&height=500
Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa
Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »