Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dynamic Skin Recovery SK50 50ml

Hinta:84.00 €

Dynamic Skin Recovery SK50 on Dermalogican "bestseller" kosteusvoide.

Laajaspektrisen uv-suojan sisältävä keskitäyteläinen kosteusvoide hillitsee tehokkaasti ihon ikääntymisen laukaisijoita. Antioksidanttinen valkoinen tee ehkäisee vapaita radikaaleja ja muita ikääntymistä edistäviä tekijöitä yhdessä ainutlaatuisen polypeptidin kanssa. Patentoitu oleosomi -kapseliteknologia tehostaa päivänvalosuojaa antaen kattavan UV-valosuojan. Levittyy tasaisesti iholle. 

Kenelle: Ikääntyvälle iholle.

  • Antaa pitkäkestoista kosteutta ja suojaa UV-valolta.

  • Hillitsee ihon ikääntymisen laukaisijoita ja korjaa ikääntymisen merkkejä.

  • Levittyy tasaisesti iholle.

Käyttö: Puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen, levitä runsas määrä kasvoille ja kaulalle 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Vältä silmänympäryksiä.

Suosittelemme myös

Youngblood Hydra Luxe Water Crème

FBF99826-5969-4575-BE54-B599C2D0442F.jpeg&width=280&height=500
Hydra Luxe Water Crème on kosteuttava kasvovoide, joka tasapainottaa ihoa. Voide on koostumukseltaan kevyt ja geelimäinen ja se imeytyy ilman ongelmia, eikä tunnu tai näytä tahmealta ja rasvaiselta. Voiteessa on runsaasti hyaluronihappoa, joka lisää tehokkaasti iholle kosteutta.
Voide sisältää myös..
Hinta: 89.00 €

Skin Smoothing Cream 50ml

skin_smoothing_cream_2019.png&width=280&height=500
Uuden sukupolven kosteusvoide tarjoaa iholle kosteutta 48 tunnin ajaksi sekä suojaa ympäristön stressitekijöitä vastaan. HydraMesh -teknologia toimii molekyylitasolla vähentäen solujen välistä kosteuden menetystä ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta. Tehokas hyaluronihappokompleksi malvan, kurkun sekä..
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »