Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Stabilizing Repair Cream

Hinta:73.00 €

Keramideja rakentava kosteusvoide herkälle iholle.

Stabilizing Repair Cream auttaa pysäyttämään ihon herkkyyden. Se rauhoittaa ihoa välittömästi ja vahvistaa ihoa ajan myötä katkaisten herkän ihon kierteen.
Balsamimainen kosteusvoide sulaa ihoon vähentäen nopeasti punoitusta ja ihoärsytystä.

Voiteen rauhoittava koostumus sisältää sekoituksen ylösnousemuskasvia, Tasmanian pippuriuutetta ja punarnavan juuriuutetta (Boerhavia Diffusa Root). Patentoitu keramideja rakentava kompleksi tarjoaa ravitsevia lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon sekä pitämään herkkyyden merkit loitolla. Cica-kasvi auttaa tasapainottamaan ihon kosteustasapainoa, ja Lactobacillus-fermentti auttaa ihoa säilyttämään kosteuden. Ihanteellinen herkälle tai helposti reagoivalle iholle.

  • Rauhoittaa välittömästi.
  • Korjaa ihon suojakerrosta.
  • Vahvistaa ihoa auttaen pitämään herkkyyden oireet loitolla.

Ihanteellinen herkälle, kuivalle tai helposti reagoivalle iholle.

Käyttö: Hiero voidetta käsien välissä ja levitä sitten kasvoille ja kaulalle kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Käytä kerran tai kahdesti päivässä.

50 ml

Suosittelemme myös

Hydration on-the-go

hydration_on_the_go.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.
Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme..
Hinta: 48.00 €

iS Clinical Youth Lip Elixir

lip.elixir.jpg&width=280&height=500
Youth Lip Elixir on hoitovoide huulille. Se sisältää hyaluronimolekyylejä, jotka vaikuttavat limakalvoon kosteuttavasti ja tuo huulille muhkeutta kudostasolta lähtien. Tuote ei turvota, kihelmöi eikä aiheuta punoitusta.
Sisältää kliinisesti tehokkaimmiksi todettuja kasviuutteita, antioksidantteja ja..
Hinta: 72.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »