Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liquid Peelfoliant

Hinta:68.00 €

Päivittäinen kemiallinen kuorinta, jossa on tehokas sekoitus 15 % AHA + BHA + PHA + 10 % hedelmäentsyymejä + 5 % fytiinihappoa + traneksaamihappoa. Auttaa tasoittamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä.

Ammattitason kotikuorinta, jossa on 30 % happoja ja entsyymejä (glykoli-, maito-, salisyyli-, fytiini- ja traneksaamihappoa sekä glukonolaktonia ja fermentoitua granaattiomenaentsyymiä).

Toimii ihon pinnan eri kerroksissa ja auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia sekä paljastaa sileämmän ja kirkkaamman ihon. Lipidejä sisältävä sekoitus, jossa on kierrätettyä karpalouutetta, edistää pitkäkestoista kosteutusta.

  • Vähentää juonteita ja ryppyjä.
  • Tasoittaa ihon sävyä ja saa ihon kirkkaammaksi.
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä.

Käyttö: Hiero tasaisesti kuivalle, puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele. Aloita käyttö 2-3 päivän välein ja siirry hiljalleen päivittäiseen käyttöön. Saatat tuntea pistelyä tuotteen aktivoituessa. Käytä päivällä suojakerrointa.

59 ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Retinol+ Emulsion 1.0

retinol_1.0.JPG&width=280&height=500
Huom. Tämä vahvempi tuote myydään pääsääntöisesti hoitolasta ja jos et pääse käymään, niin ota yhteyttä sähköpostilla info@kauneushoitolainkeri.fi
Ennen Retinol+ Emulsion 1.0 voiteen käyttöä tulisi käyttää Retinol+ Emulsion 0.3 voidetta useampi viikko. 

RETINOL+ EMULSION 1.0
With Extremozyme® technology..
Hinta: 155.00 €

iS Clinical Polish Repair Duo

polish_repair_duo.JPG&width=280&height=500
TASOITTAA – KOSTEUTTAA – UUDISTAA

Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää 2 iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Cleansing Complex Polish -kuorinta puhdistaa ihon huolellisesti ja on riittävän hellävarainen siten, että sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä..
Hinta: 159.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »