Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foliant Collection

Hinta:47.00 €

Suositut jauhekuorintamme samassa pakkauksessa! Tämä kolmikko antaa sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen ihon joka päivä. Silota ja kirkasta ihoa Daily Microfoliant -kuorinnalla, rauhoita ja kosteuta ihoa Daily Milkfoliant -kuorinnalla ja puhdista ihoa Daily Superfoliant -kuorinnalla.

Sisältää matkakoiset tuotteet:

  • Daily Microfoliant 13 g
  • Daily Milkfoliant 13 g
  • Daily Superfoliant 13 g

Käyttö: Annostele noin puoli teelusikallista kuorintajauhetta hyvin kosteisiin käsiin ja muodosta kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.

Suosittelemme myös

Tuoksusaippua- sieni

saippuasieni.jpg&width=280&height=500
Tuoksusaippuasieni kuorii sekä hoitaa vartalon ihoa ja tuo suihkutilaan mielihyvää tuottavan tuoksun. Kuoriva ja hoitava pesusieni on samalla kertaa edullinen, nopea ja helppo väline päivittäiseen vartalon pesuun.
Saippua sisältää hoitavia öljyjä ja jättää iholle sileän pinnan ja vain kevyen tuoksun..
Hinta: 19.00 €

Daily Microfoliant täyttöpakkaus

daily_microfoliant_tayttopakkaus.jpg&width=280&height=500
Daily Microfoliant Refill -täyttöpakkauksessa on käytetty 92% vähemmän muovia, kuin alkuperäisessä purkissa. Daily Microfoliant on hellävarainen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintajauhejokaiselle iholle. Ainutlaatuinen riisipohjainen entsyymijauhe aktivoituu veteen yhdistettynä ja mikrokuorii..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »