Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

Hinta:118.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan

Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset ravinteet. 

Se sopii erinomaisesti helpottamaan auringossa palanutta ihoa sekä heti ihokarvojen poiston jälkeen. Lisäksi HYDRA-COOL® SERUM taistelee tehokkaasti aknea vastaan. Se on kehitetty kaikille ihotyypeille sopivaksi ja on riittävän hellävarainen kaikkein herkimmällekin iholle.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). Seerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden iS Clinical® -tuotteiden kanssa.

Suosittelemme myös

iS Clinical Brightening Serum 30ml

brightening.jpg&width=280&height=500
Kirkastaa ja tasoittaa ihon värihäiriöitä turvallisesti ja nopeasti
BRIGHTENING SERUM on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu, edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka..
Hinta: 166.00 €

iS Clinical Polish Repair Duo

polish_repair_duo.JPG&width=280&height=500
TASOITTAA – KOSTEUTTAA – UUDISTAA

Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää 2 iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Cleansing Complex Polish -kuorinta puhdistaa ihon huolellisesti ja on riittävän hellävarainen siten, että sitä voidaan käyttää jokapäiväisessä..
Hinta: 159.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »