Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special Cleansing Gel 500ml

Hinta:68.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 500ml

Suosittelemme myös

Ultra Calming Cleanser 500ml

dermalogica-ultracalming-cleanser_500ml.jpg&width=280&height=500
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     

Rauhoittaa..
Hinta: 68.00 €

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »