Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special Cleansing Gel Refill täyttöpakkaus 500ml

Hinta:61.00 €

Special Cleansing Gel on Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton, vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.

  • Puhdistaa kuivattamatta ihoa.
  • Rauhoittaa ihoa kasviuutteilla.
  • Säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Käyttö: Esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Täyttöpakkaus 500ml

Suosittelemme myös

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €

Clearing Skin Wash

clearing_skin_wash.JPG&width=280&height=500
Clearing Skin Wash vaahtoava puhdistus poistaa ylimääräisen öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Tuotteen sisältämä salisylihappo poistaa ihoa tukkivan lian ja elottomat ihosolut ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntyä. Luonnollisesti antiseptiset minttu- ja eukalyptusuutteet ja teepuu..
Hinta: 43.00 € - 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »