Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pressed Eyeshadow Quads

STARLET: Värit tyylikkääseen talviseen päivämeikkiin ja tummaan juhlameikkiin, joka toimii läpi vuoden. Paletissa on luunvalkoinen opaalihohdetta sisältävä sävy, vaalea hopean harmaa, tumma mattamainen harmaa ja mustan harmaa luomiväri. Pohjustukseen luunvalkoinen tai hopean harmaa juhlameikissä. Mustan harmaasta saa myös upean silmänrajauksen kastelemalla rajaussiveltimen ensin.

ivät sisällä kuivattavaa talkkia ja ovat hyvin pysyviä, mutta silti vesiliukoisia. Joka paletissa on kaksi vaaleampaa väriä luomen pohjustukseen. Tummemmista väreistä saa kostealla siveltimellä kauniin, pehmeän rajauksen. Helmiäissävyt sopivat myös ryppyisille luomille, koska ne eivät kimalla, vaan sisältävät hienostuneen ja valoa taittavan opaalihohteen. Järkevä valinta perusmeikkien varastoon. Neljän värin paletti kahden luomivärin hinnalla.

Hinta:71.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Starlet Tilattavissa

Suosittelemme myös

Pressed Eyeshadow Quads

pressed_mineral_eyeshadow_quads.jpg&width=140&height=250
Neljän värin luomiväripaletti Upeat neljän luomivärin paletit. Suomalaiseen makuun ja väritykseen sopivat sävyt. Eivät sisällä kuivattavaa talkkia ja ovat hyvin pysyviä, mutta silti vesiliukoisia. Joka paletissa on kaksi vaaleampaa väriä luomen pohjustukseen. Tummemmista väreistä saa kostealla siveltimellä..
Hinta: 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »