Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pressed Eyeshadow Quads

Neljän värin luomiväripaletti Upeat neljän luomivärin paletit. Suomalaiseen makuun ja väritykseen sopivat sävyt. Eivät sisällä kuivattavaa talkkia ja ovat hyvin pysyviä, mutta silti vesiliukoisia. Joka paletissa on kaksi vaaleampaa väriä luomen pohjustukseen. Tummemmista väreistä saa kostealla siveltimellä kauniin, pehmeän rajauksen. Helmiäissävyt sopivat myös ryppyisille luomille, koska ne eivät kimalla, vaan sisältävät hienostuneen ja valoa taittavan opaalihohteen. Järkevä valinta perusmeikkien varastoon. Neljän värin paletti kahden luomivärin hinnalla.

Värien kuvaus:

TIMELESS: Lämpimät ruskean sävyt. Tummin väri on hiukan lilaan taittuva ruskea. Perusväriksi vaalean suomalaisen päivämeikkiin. Ajattoman tyylikäs.

ETERNITY: Vaalean ruskeat sävyt: Kaksi vaaleaa pohjustusväriä, yksi kullanruskea ja yksi matta minkin ruskea. Hennot värit kevyeen meikkiin. Helppo sovittaa sekä vaalean että tumman naisen väreihin.

VINTAGE: Näyttävän, tyylikkäät punaruskean sävyt. Varma valinta kenen tahansa meikkipussiin. Punertavat ruskeat sisältävät samankaltaista punertavaa pigmenttiä kuin ihmisen ihokin ja siksi sopivat hillittyyn meikkiin. Tummin sävy on viinisakan ruskea ja toimii erittäin hyvin silmien rajauksessa, jolloin saadaan näyttävä iltameikki.

PURPLE MAJESTY: Aina tyylikäs lila paletti. Liilat värit sisältävät myös saman punertavan pigmentin kuin ihmisen iho, mikä tekee meikistä pehmeän hillityn. Lilat sopivat erittäin hyvin tummahiuksiselle, mutta moni vaalea on näihin myös mieltynyt. Erinomainen myös iltameikkiin.

GEMSTONES: Suomalaisen mieleiset metsän värit. Perinteinen vaalea beige pohjustukseen, opaalihohtoinen vaalea kupari myös pohjustukseen. Pehmeä, ei tumma liilaruskea korostukseen sekä harvinaisen hyvä ja käyttökelpoinen sammaleen vihreä.

ORIENT EXPRESS: Vaaleita, mattapintaisia, hentoja vihreän sävyjä. Raikkaat persoonalliset värit. Sopivat hyvin vihreiden vaatteiden sekä korallin ja ruskean sävyisten meikkien kanssa. Kevyet päivämeikkivärit.

MERMAID: Suomalaisten suosikki. Harvinaisen hyviä, kevyitä sinisen sävyjä, jotka käyvät kesäisin ja talvisin sekä päivä- että iltameikkiin. Pohjustukseen vaalea pinkki tai lemmikin sininen. Korostukseen upeat taivaan sininen tai syvän siniturkoosi, jotka sopivat myös rajauksiin. Hyvä yhdistelmä esim. Timeless -paletin ruskeiden luomivärien kanssa turkoosi rajaus, jolla saa aikaan persoonallisen katseen.

STARLET: Värit tyylikkääseen talviseen päivämeikkiin ja tummaan juhlameikkiin, joka toimii läpi vuoden. Paletissa on luunvalkoinen opaalihohdetta sisältävä sävy, vaalea hopean harmaa, tumma mattamainen harmaa ja mustan harmaa luomiväri. Pohjustukseen luunvalkoinen tai hopean harmaa juhlameikissä. Mustan harmaasta saa myös upean silmänrajauksen kastelemalla rajaussiveltimen ensin.

Hinta alk.49.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Timeless71.00 € Tilattavissa
Eternity71.00 € Tilattavissa
Vintage71.00 € Tilattavissa
Purpele Majesty71.00 € Tilattavissa
Gemstones71.00 € Tilattavissa
Orien express71.00 € Tilattavissa
Mermaid71.00 € Tilattavissa
Starlet49.00 € Tilattavissa

Suosittelemme myös

Pressed Eyeshadow Quads

pressedmineral-eyeshadow-starlet.jpg&width=140&height=250
STARLET: Värit tyylikkääseen talviseen päivämeikkiin ja tummaan juhlameikkiin, joka toimii läpi vuoden. Paletissa on luunvalkoinen opaalihohdetta sisältävä sävy, vaalea hopean harmaa, tumma mattamainen harmaa ja mustan harmaa luomiväri. Pohjustukseen luunvalkoinen tai hopean harmaa juhlameikissä. Mustan..
Hinta: 71.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »