Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Eye Serum 15ml

Hinta:73.00 €

BioLumin-C Eye Serum on runsaasti C-vitamiinia sisältävä silmänympärysseerumi, joka hoitaa näkyvää ennenaikaista ihon ikääntymistä, mikä johtuu päivittäisistä silmien liikkeistä ja ympäristön stressistä. Seerumin sisältämä erittäin stabiili ja biosaatava C-vitamiinikompleksi kirkastaa dramaattisesti ja kiinteyttää näkyvästi silmänympärysihoa.  Runsaasti polyfenoleja sisältävä ketapaniuute ja ihoa ravitseva chiasiemenöljy kosteuttavat, parantavat ihon joustavuutta ja vähentävät pieniä juonteita. Ravintorikas tremella sieni ja mikrolevä sitovat kosteutta ja poria -sieni antaa iholle luonnollisen hehkun. 

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle

  • Kirkastaa silmänympärysaluetta

  • Kiinteyttää ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä

  • Kosteuttaa ja kuorii silottaen ja antaen terveen näköisen ihon

Käyttö: Levitä silmien alapuolelle ja kulmaluulle aamuin illoin. Yksi tippa riittää molempiin silmiin. Varo, ettei tuotetta mene silmiin.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Youth Eye Complex 15g

is-clinical-youth-eye-complex-silmanymparysvoide.png&width=280&height=500
YOUTH EYE™ COMPLEXissa yhdistyvät tehokkaat peptidit, kasvutekijät ja antioksidantit, jotka häivyttävät nopeasti ryppyjä, silmien turvotusta ja tummia silmänalusia.
Tämä innovatiivinen koostumus sisältää ”älykkäitä proteiineja”, joiden on kliinisissä tutkimuksissa todettu uudistavan..
Hinta: 136.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »