Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

The Powder Exfoliant Duo

Hinta:27.00 €

Kaksi myydyintä jauhekuorintaamme matkakoossa tuovat hehkuvan ihon minne ikinä menetkin.

Pakkaus sisältää: Daily Microfoliant (13g) matkakoko, Daily Superfoliant (13g) matkakoko.

  • Paljastaa kirkkaamman, sileämmän ihon
  • Uudistaa, syväpuhdistaa ja silottaa ihoa

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Myös rasvaiselle iholle.

Käyttö: 

Daily Microfoliant: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Microfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo kermainen vaahto hankaamalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero hellävaraisesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä päivittäin.

Daily Superfoliant: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Superfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo kermainen vaahto hankaamalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero hellävaraisesti enintään 1 minuutin ajan, huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä. Voidaan käyttää päivittäin.

Arvo 35€

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €

Breakout Clearing Liquid Peel

208B63F3-2301-4CC7-BA63-67D99261AA1C.jpeg&width=280&height=500
Karkota näpyt ja saavuta tasaisempi iho tällä tehokkaalla kuorinnalla, joka on kehitetty epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. 10 % AHA-happoja ja 2 % BHA-happoa sisältävä kuorinta uudistaa ihoa poistaen kuolleet ihosolut ja ylimääräisen talin. Maito-, manteli- ja atselaiinihappo tasoittavat ja kirkastavat..
Hinta: 31.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »