Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

Hinta:459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Body Serum 200ml

IS_body_serum2.png&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 142.00 €

Active Moist 150ml

active_moist_100ml.JPG&width=280&height=500
Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti..
Hinta: 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »