Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

Hinta:58.00 €

Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 

Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot kuorivat ainesosat, jotka puhdistavat ihoa ja ihohuokoset poistamatta ihon luonnollisia suojaavia öljyjä sekä jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Ei kuivata ihoa. Erillistä kasvovettä ei tarvita.

CLEANSING COMPLEX sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Toimii myös taistelussa aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Kosteuta kasvot ja kaula vedellä. Lisää pieni määrä CLEANSING COMPLEXia kosteisiin käsiin. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen käsiin ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi.

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Eye Complex 15g

is-clinical-youth-eye-complex-silmanymparysvoide.png&width=280&height=500
YOUTH EYE™ COMPLEXissa yhdistyvät tehokkaat peptidit, kasvutekijät ja antioksidantit, jotka häivyttävät nopeasti ryppyjä, silmien turvotusta ja tummia silmänalusia.
Tämä innovatiivinen koostumus sisältää ”älykkäitä proteiineja”, joiden on kliinisissä tutkimuksissa todettu uudistavan..
Hinta: 136.00 €

Daily Glycolic Cleanser 295ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 64.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »