Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dermatude Firming and Lifting Serum 30ml

Hinta:134.00 €

Kiinteyttävä ja silottava seerumi pyyhkii iholtasi kymmenen vuotta.

  • Seerumia käytetään aamulla ja illalla 3-4 tippaa puhtaalle iholle ja seerumin päälle sopii Firming and Lifting Cream, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja silottaa.
  • Kiinteyttävä seerumi, joka vahvistaa ihon kimmosäikeitä, kollageenia ja elastiinia. Kimmosäikeiden uudistuminen hidastuu iän myötä ja niiden joustavuus vähenee. Firming and Lifting Serum elvyttää ihon toimintaa niin, että kollageenisäikeiden syntyminen palautuu samalle tasolle kuin se on nuorempana ollut.

  • Tämä seerumi lisää myös kimmosäikeiden joustavuutta ja sitä kautta myös ihon napakkuus paranee ja ihosta tulee sileämpi.

  • Firming and Lifting Serumia käytetään aamulla ja illalla yhdessä Firming and Lifting Creamin kanssa. Hyvä yhdistelmä on myös käyttää vahvistavaa Cell Recovery Serumia iltaisin ja kiinteyttävää Firming and Lifting Serumia aamuisin.

Suosittelemme myös

iS Clinical C Eye Serum Advance+ 15ml

is-clinical-c-eye-serum-advance-plus-silmanymparysseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä estävä – tasapainottava – kirkastava silmänympärysseerumi
Tämä tehokas, mutta hellävarainen tuote auttaa häivyttämään silmien turvotusta, hienoja juonteita ja ryppyjä. C EYE SERUM ADVANCE+® auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, parantamaan ihon väriä sekä tasoittamaan sitä..
Hinta: 81.00 €

Maxey Lash ripsiseerumi

MaxeyLash_Vial_Brush_Right_2017MAY.jpg&width=280&height=500
MaxeyLash on ripsiseerumi, joka tukee tehokkaasti karvatupen toimintaa. Tuote alkaa vahvistamaan ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat, täyteläisemmät ja tummemmat.
Säännöllistä käyttöä jatkamalla saa parhaat tulokset. Tuotteen..
Hinta: 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »