Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dermatude Anti-Ageing Lip Pads (5 kpl)

Hinta:53.00 €

Huulienhoitolaput antavat välitöntä täyteläisyyttä, vähentävät juonteiden näkyvyyttä ja kosteuttavat. Ne sisältävät vitamiineja, antioksidantteja, hyaluronihappoa, ureaa ja lakritsihappoa täyteläistämään, kosteuttamaan ja tekemään huulien ihosta elastisen ja kiinteän.

Käyttö: Käytä puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista suojakalvo ja aseta suoraan huulien päälle. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia.

  • Käytetään 2-4 kertaa viikossa huulille ja suunympärille. Säännöllisessä käytössä runsas kosteuspitoisuus tuo huuliin muhkeutta ja täyteläisyyttä.

  • Huulista tulee pehmeämmät, niiden väri paranee ja huulten raja selkeytyy. Suunympärysjuonteet pehmenevät ja mataloituvat sekä pikkurypyt siliävät.

  • Voi käyttää myös pikakaunistajana ennen juhlia ja samanaikasesti kannattaa käyttää Anti-Ageing Maskia ja Anti-Ageing Lip Padseja.

  • Huomaa: Anti-Ageing Lip Pads on erinomainen apu suusuojan aiheuttamaan huulten rohtumiseen, kuivumiseen ja ärsyyntymiseen. Laput helpottavat myös suusuojan aiheuttamaa kuumottelua ja kirvelyä.