Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

Hinta:459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Skin Soothing Hydrating Lotion 60ml

Skin_Soothing_Hydrating_Lotion.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti kosteusköyhää ja epäpuhtauksien ärsyttämää ihoa. Helposti levittyvä voide auttaa lievittämään ihoärsytystä ja kosteuttamaan kuivia alueita. Sopii myös lievittämään aknelääkityksiin liittyvää kuivuutta.

Kosteuttava, kasviperäinen skvalaani pehmittää..
Hinta: 25.00 €

Phyto Nature Oxygen Cream

9A1A7E50-6801-4944-A5BC-05FFA55A31DA.jpeg&width=280&height=500
Elvyttävä kosteusvoide hengittää uutta elinvoimaa ikääntyvälle iholle. Se kiinteyttää ja liftaa ihoa kosteuttavilla ja happea optimoivilla, kasviperäisillä aktiivisilla raaka-aineilla. 
Kevyt, nestemäinen voide sisältää vuoristoseutujen kiiltolikusterin siemenuutetta, glykogeeniä ja köynnöskrassin kukkaa..
Hinta: 144.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »