Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

Hinta:147.00 €

Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä

Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää ja syväkosteuttaa ihoa.

Warm Up Cool Down – tuotepaketin tuotteet ja käyttöohjeet:

WARMING HONEY CLEANSER

Täyteläinen, ylellinen ihon puhdistustuote, joka sisältää puhtainta mahdollista hunajaa, kuningatarhyytelöä sekä propolista, jotka saavat iholla aikaan ainutlaatuisen tunteen puhdistaen samalla ihoa tehokkaasti ja kuorien ihoa hellästi. Tuote jättää ihon erittäin kosteaksi ja se auttaa tasoittamaan ongelmallisia ihotyyppejä. WARMING HONEY CLEANSER sisältää myös papaijan entsyymeitä ja vihreän teen uutetta, jotka kuorivat ja ravitsevat ihoa edelleen jättäen ihon näyttämään ja tuntumaan samettisen pehmeältä. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi, noudata iS CLINICAL® -hoitoprotokollaa.

HYÖDYT: Syväpuhdistaa, saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, auttaa suojaamaan ihoa ympäristöhaitoilta, sopii loistavasti iholle johon tulee helposti näppylöitä, täyteläinen, ylellinen hunajageeli, ei sisällä parabeenejä.

HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE

Täyteläinen, ylellinen ja viilentävä hoitotuote, joka ravitsee, raikastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuotteen kasvipohjaiset antioksidantit kuten centella asiatica, resveratrol, vihreä tee, aloe vera ja ruusunmarja yhdessä kasvipohjaisen hyaluronihapon – luonnon tehokkaimman kosteuttajan kanssa - saavat ihon raikkaaksi, kosteutetuksi ja hehkuvaksi. Sopii erityisesti herkälle ja ärsyyntyneelle iholle (jopa auringossa palamisen jälkeen) – tämä kevyt, geelimäinen naamio auttaa rauhoittamaan ja sammuttamaan kuivan ihon janoa viilentävillä ja raikastavilla ravinteilla.

EDUT: Kosteuttaa ihoa tehokkaasti, antaa iholle viilentävän ja raikastavan tunteen, sisältää kasvipohjaisia rauhoittavia antioksidantteja, sopii loistavasti palaneen ihon hoitamiseen, auttaa rauhoittamaan ärsyyntynyttä, tulehtunutta ihoa, ei sisällä parabeenejä.

Käyttöohjeet:

Vaihe 1

Levitä WARMING HONEY CLEANSER -puhdistustuotetta tasaisesti iholle välttäen silmänympärysaluetta. Hiero hellästi (iholla alkaa tuntua levittäessä mietoa lämmön tunnetta) 3-5 minuutin ajan. Poista huuhtelemalla ja kuivaa kevyesti painelemalla pyyhkeellä.

Vaihe 2

Levitä kerros HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE -tuotetta kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 5-10 minuutin ajan ja huuhtele sen jälkeen vedellä. Käytä joko aamuisin tai iltaisin.

Suosittelemme myös

AGE Defense Kit

AGEDefenseKit_111371_6b0efc7e7c00a06f6909746662004c87_2.jpg&width=280&height=500
Age Defense Kit -ihonhoitopakkaus sisältää matkakoot, jotka silottavat, kirkastavat ja suojaavat ihoasi.
Kenelle: Ikääntyvälle iholle.
Sisältää seuraavat tuotteet: 

Daily Superfoliant (13g) - kuorintajauhe, joka siloittaa, puhdistaa ja suojaa ilmansaasteilta.
BioLumin-C Serum (10ml) - kirkastava..
Hinta: 62.00 €

Body Hydrating Cream 295 ml

derma_body_cream.jpg&width=280&height=500
Body Hydrating Cream on ravitseva vartalovoide, joka sisältää eteerisiä öljyjä, jotka kosteuttavat, silottavat ja virkistävät ihoa. Aromaattinen appelsiiniöljy ja kiinalainen vihreätee rauhoittavat ja pehmittävät ihoa. Ranskalainen laventeli- ja indonesialainen patsuliöljy rauhoittavat aisteja. Luonnosta..
Hinta: 37.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »