Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Xtreme Lashes rajaustussi

Hinta:42.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta
Tummanruskea

Xtreme Lashes Lash Densifying Liquid Eyeliner –rajaustussi sisältää ripsiä ravitsevia peptidejä. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen rajaustussi, jossa on kaksi päätä: toisessa päässä on tarkkaan piirtämiseen tarkoitettu erikoismuotoiltu pää, jolla saa täytettyä helposti ripsien juurien välit niin, että ripset näyttävät runsaammilta ja toisessa päässä paksumpi, viistokärki, jolla saadaan maalattua helposti näyttävämpi rajaus. Tussi sopii hyvin sekä arkikäyttöön että juhlakäyttöön ja sillä on helppo piirtää tarkkaa jälkeä ja saada aikaan näyttävä lopputulos.

Mikä tekee tästä tuotteesta erinomaisen?

  • Siinä on kaksi erilaista päätä, joista kumpikin on erikoismuotoiltu ja mietitty viimeinenkin piirto niin, että tuotetta on upea käyttää

  • Ei paakkuunnu ripsien juureen

  • Ei lohkeile/hilseile

  • Ei suttaa

  • Sisältää ripsiä ravitsevia peptidejä

  • Ihotautilääkärien testaama, hypoallergeeninen

Suosittelemme myös

Youngblood Lip Liner Pencil

YBlipliner.jpg&width=280&height=500
Saadaksesi huulipunasta kestävän, käytä huulten rajauskynää. Youngbloodin rajauskynät on sovitettu huulipunasävyihin ja ne ovat pehmeän, luonnollisen sävyisiä. Samasta huulipunasta saat useampia sävyjä vaihtamalla rajauskynää. Vaaleasta päiväsävystä saat iltameikkiin sopivan tummemmalla tai kirkkaammalla..
Hinta: 24.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »