Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sound Sleep Cocoon yövoide

Hinta:88.00 €

Elvyttävä geelivoide optimoi ihon toipumista yön aikana. Kapseloitu, liikeaktivoitu ranskalaisen laventelin eteerinen öljy yhdessä santelipuun ja patsulin kanssa rauhoittavat aisteja ja edistävät levollista unta. Persian silkkipuunkuoriuute elvyttää väsynyttä ihoa ja Wu-Zu-Yu-uute lisää ihon hehkua näkyvästi. Tamarindin siemenuute edistää ihon luonnollista kosteutta ja tekee siitä tasaisen ja pehmeän.

  • Vähentää ihon väsymyksen merkkejä ja palauttaa elinvoimaa. 
  • Lisää näkyvästi ihon hehkua.
  • Edistää syvää ja rauhallista unta, jolloin iho näyttää terveeltä. 

Kenelle: jokaiselle iholle

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulaan iltahoitorutiinisi viimeisenä vaiheena hoitosuihkeen ja tehoaineen jälkeen. Geelivoide sulaa ihoon yön aikana.

50ml

Suosittelemme myös

Super Rich Repair 100ml

90FEBA7A-A6AE-4A81-B379-E0F22F00121B.jpeg&width=280&height=500
Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein..
Hinta: 149.00 €

Cooling Aqua Jelly

cooling-aqua-jelly_2.0oz_2048x2048.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rasvaiselle iholle. Viilentävä geelikoostumus muuttuu iholla vesimäiseksi ja jättää ihon heleäksi ilman kiiltelyä. Sisältää retinolimaista bioflavonoidikompleksia, joka vähentää ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa. Hyaluronihappo lukitsee kosteutta ihoon. Pietaryrtin kukkaöljy ja..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »