Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Renovate Nail Repair Creme

Hinta:20.00 €

Hoitovoide erittäin huonokuntoisille kynsille. Pakkauksessa hoitovoide ja kiillotusviila.

Tuote kiillottaa, kosteuttaa ja suojaa luonnonkynsiä. Erinomainen geelikynsien tai geelilakkauksen vahingoittamille kynsille. Voide sisältää Bio-aktiivista lasia, jota käytetään mm. proteesien valmistuksessa. Kynsien hoidossa se vahvistaa kynttä.

Käyttö: Karhenna ja tasoita kynnen pinta mukana tulevalla viilalla. Levitä voidetta kynnelle ja hiero se kynsiin ja kynsinauhoihin. Älä käytä karkeaa viilaa kuin joka toinen tai kolmas kuukausi. Lisää voidetta ja keskity myös kynsinauhoihin. Kiillota kynsi kiillotusviilan sileällä puolella. Luonnonöljyt muodostavat näin vettä hylkivän pinnan. Kun aloitat hoitovoiteen käytön, niin käytä voidetta sekä aamuin että illoin. Kun kynnet ovat terveet, käytä voidetta kerran päivässä ja levitä se kynsinauhavoiteen tapaan.

VINKKI: Jos tiskaat käsin tai teet muuta käsiä ja kynsiä vedelle altistavaa työtä, voitele kynsilakan päälle Renovate Nail Repair Creme. Öljyt suojaavat kynsilakkaa pehmenemiseltä ja lohkeamiselta. 

Suosittelemme myös

Bare It All CC-aluslakka

bare_it_all.jpg&width=280&height=500
Beige aluslakka, joka on kuin meikkivoide kynsille. Sävy varmistaa vaaleiden läpikuultavien sävyjen täydellisyyden kynsien omasta sävystä huolimatta. Värjäytyneet, epätasaisen väriset ja kirjavat kynnet saavat nyt oman CC-voiteensa.  Tuote sisältää mm. marulaöljyä, keratiinia ja granaattiomenaa. Kynnet..
Hinta: 20.00 €

Rock Solid kynnenvahvistaja

rock_solid_2.jpg&width=280&height=500
Kovettava ja vahvistava hoitolakka ohuille, hauraille ja halkeileville kynsille.  Voidaan käyttää sellaisenaan värilakan alla aluslakan sijasta, tai aluslakan alla.
Hinta: 20.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »