Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MattEffect Blotting Perfector kiiltoa ehkäisevä viimeistelytuote

Hinta:38.00 €

Inkerin vinkit: loistava innovaatio Muradilta. Tämä tuote siistii ihon pinnan tasoittaa huokoset ja poistaa kiillon olematta meikkivoide. Normalisoi ihon toimintaa.

Aivan uusi tapa pitää iho mattapintaisena ja huokoset huomaamattomina ilman meikkiä. Nestemäinen tuote pehmeässä tyynyssä muuttuu iholla puuteriksi, mutta ei perinteisten puuterien tapaa näy iholla. Iho säilyy raikkaana ja kiillottomana jopa 8 tunnin ajan! 

Ei sotke meikkiä, ei lisää iholle sävyä, vaan poistaa ainoastaan kiillon ja häivyttää huokosten näkyvyttä.

KÄYTTÖ: Voidaan käyttää meikin päällä tai yksistään kosteusvoiteen jälkeen. Sileä pinta auttaa meikkiä levittymään tasaisesti ja tämä tuote pohjustaakin meikkisi silkkisen sileäksi. Ei muuta meikkivoiteen sävyä, vaan tekee huomaamattoman mattapinnan iholle.

Elämäntapamme kuluttaa ihon energiaamme ja siitä tulee helposti harmaa ja eloton. Siksi Dr. Murad onkin kehittänyt energisoivan granaattiomenanuutteen, jota löytyy pinkistä Pore Reform -tuotelinjasta. Tuotteet tuovat soluihin tarpeeksi energiaa, jotta ne pystyvät toimimaan optimaalisesti. Päivä päivältä ihohuokoset ovat puhtaammat ja liiallinen talintuotanto tasapainottuu.

Energizing Pomegranate Complex™ -yhdiste sisältää granaattiomena- ja Artemia Salina-uutteita, jotka tuovat iholle energiaa ja elinvoimaa. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka samalla suojaa että hoitaa ihoa.

Suosittelemme myös

T-LAB Curl Passion Conditioner 250ml

250ml_T-LAB_curl_passion_conditioner_1.jpg&width=280&height=500
Hoitoaine kiharille ja laineikkaille hiuksille, jotka tarvitsevat syväkosteutusta.
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta sitten perustettu, aidosti eksklusiivinen hiustenhoitosarja, jossa raaka-aineet ja aisteja hivelevät koostumukset ovat olleet fokuksessa. 97% luonnon raaka-aineista valmistetut..
Hinta: 29.00 €

CCS hoitava käsivoide

CCS_Hoitava_kaesivoide_yliopistonverkkoapteekki.jpg&width=280&height=500
CCS - hoitava käsivoide 

Tekee hyvin kuivat ja hilseilevät kädet pehmeiksi ja sileiksi
Pehmentää myös kuivia kynsinauhoja
Voiteen sisältämä karbamidi (10%) ja glyseriini (10%) palauttavat ihon kosteuden
Parhaan tuloksen saavutat, jos annat voiteen vaikuttaa yli yön
Rasvapitoisuus 22%
pH noin 4..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »