Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Eye Lift Firming Treatment silmänympärysnaamio

Hinta:95.00 €

Inkerin vinkit: Tämä silmänympärysnaamio on ainutlaatuisen tehokas viilentämään ja poistamaan turvotusta. Rauhoittava viileys helpottaa myös ärtyneitä silmiä ja herkää ohutta silmämympärysihoa.

Ihanan täyteläinen ja nopeavaikutteinen hoitonaamio silmänympärysihon geneettisen ikääntymisen mukanaan tuomien ongelmien ratkaisemiseksi. Sisältää Muradin huippuinnovaatioita, joilla täytetään syviäkin silmänympärysihon juonteita samalla kun turvotusta poistetaan. Iho saa välitöntä siloisuutta, pehmeyttä ja napakkuutta. Tummat silmäaluset kirkastuvat selvästi ja peilistä katsovat virkistyneet kasvot. 

Pakkauksessa 30ml:n seerumi ja 40kpl kuitulappuja 

KÄYTTÖ: Pumppaa tuotetta kevyesti 3 kertaa molemmille silmänalusille ja levitä sopivan runsas kerros. Laita päälle kuitulaput tehostamaan tuotteen imeytymistä. Odota 10-15 minuuttia ja hiero loput silmän- ja huultenympärysiholle. Kasvoja ei tarvitse huuhdella. 
Suositeltava käyttö 2-3 kertaa viikossa, paras tulos yhdessä Muradin silmänympärysvoiteen kanssa käytettynä.

Ei turhia lupauksia, vaan hämmästyttävä tulos jo ensimmäisellä käyttökerralla!

Suosittelemme myös

Barrier Defense Booster

barrier-defense-booster_235-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Barrier Defense Booster on runsaasti tehoaineita sisältävä öljyboosteri -tehoaine, joka rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa palauttaen herkän ihon tasapainon. Triplasuojaava kompleksi ravitsee ihoa, helpottaa kuivuutta ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Skvalaani lukitsee kosteuden ihoon ja rauhoittava..
Hinta: 59.00 €72.00 €

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 15ml

is-clinical-pro-heal-serum-advance-plus-hoitoseerumi.png&width=280&height=500
Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan
Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.
PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää 15% laboratoriossa..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »