Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Volume Enhancing Foam -hoitovaahto oheneville hiuksille

Hinta:198.00 €
Volume Enhancing Foam on hoitovaahto oheneville hiuksille, joka elvyttää, vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksiasi. Tuote auttaa saamaan hienot ja ohuet hiuksesi näyttämään taas eloisilta ja voimakkailta. Volume Enhancing Foam on suunniteltu yksinomaan parantamaan ohuiden ja hentojen hiusten ulkonäköä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että tuotetta käytetään säännöllisesti, päivittäin.

Tuotteen kuvaus: Uraauurtava hiuksia tuuheuttava hoitovaahto ohuiden ja ohenevien hiusten tarpeisiin. Sopii sekä miehille että naisille.

Vaikutukset: Hoitovaahdon innovatiivinen BioPeptin Complex® -teknologian sisältävä koostumus lisää hiusten elinvoimaa ja tuuheutta. Kevyt koostumus antaa hiuksille kiiltoa ja ryhtiä ja lisää niiden joustavuutta, mikä ehkäisee hiusten katkeilua. Koostumus myös hoitaa hiuspohjaa.

 

Käyttöaihe:

  • Ohuet hiukset
  • Ohenevat hiukset
  • Hiukset, jotka ovat vaurioituneet ylikäsittelyn ja/tai kemiallisten tai ympäristön haittatekijöiden vuoksi

Suosittelemme myös

HER Volumising Shampoo

volumising-shampoo_250ml.jpg&width=280&height=500
Volyymia ja nostetta antava shampoo on kehitetty erityisesti ohuille ja liukkaille hiuksille.
Tuuheutta antava shampoo sisältää mm. manteliproteiinia ja Aloe Veran uutetta. Tekee hiuksista ilmavat ja helposti käsiteltävät. Hiukset saavat nostetta hiusjuurista saakka ja näyttävät tuuheilta ja terveiltä..
Hinta: 12.00 € - 23.00 €

REVITALASH - Tuuheuttava hoitoaine

revitalash_hoitoaine.jpg&width=280&height=500
Tuuheuttava hoitoaine, jossa hiuspohjaa hoitava koostumus.
Tuotteen kuvaus: Ainutlaatuinen hiuksia tuuheuttava ja hiuspohjaa hoitava koostumus sisältää ainesosia, jotka auttavat pitämään hiuspohjan terveenä, kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia ja suojaavat niitä ympäristön haittatekijöiltä.
Vaikutukset: Tämä..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »