Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Caudalie Instant Detox Mask -kasvonaamio

Hinta:36.00 €

Vapaiden radikaalien ja stressin vaikutuksesta ihon värisävy muuttuu, epäpuhtaudet lisääntyvät ja iho näyttää ikäistään vanhemmalta.

Tämä syväpuhdistava naamio neutralisoi stressin vaikutuksia iholta mm. punaisen saven voimalla. Naamio imee itseensä tehokkaasti toksiineja. Huomaa, että tämä ei ole akneihon naamio, vaan se sopii kaikille ihotyypeille heleämmän ja tasaisemman ilmeen saavuttamiseksi.

99% luonnollinen koostumus puhdistaa ja rentouttaa kasvoja tehokkaasti.
Kasvot näyttävät käytön jälkeen levänneiltä, iho puhdistuu ja huokoset supistuvat. Erinomainen pikakaunistava naamio esim. ennen juhlia!

CAU= 0% parabeeneja, mineraaliöljyjä, eläinkunnasta saatavia raaka-aineita, natriumlauryylisulfaattia ja phenoxyetanolia.

Suosittelemme myös

Erno Laszlo Hydra-Therapy Memory Sleep Mask yövoide/naamio

erno_sleep_memory_mask.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Tämä tuote on helppo tapa elvyttää ihon toimintoja. Samalla, kun nukut virkistävää unta, niin ihosi hyötyy kosteuttavista ja elvyttävistä raaka-aineista. Aamulla kasvot ovat raikkaan ja hyvinhoidetun näköiset. Iho tuntuu tiiviin kiinteältä ja ihon väri on heleä ja tasainen.
Tuotteen..
Hinta: 105.00 €

Murad InstaMatte Oil-Control Mask kasvonaamio

murad_insta_matte_75_ml.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Erinomainen tehohoito helposti kiiltävälle suurihuokoiselle iholle. Rauhoittaa tulehtuneita näppyjä ja tasoittaa ihon pintaa. Nopea käyttää, vaikutusaika vain kolme minuuttia! Käytä naamio aamuisin, niin saat upean pohjan meikille ja iho pysyy heleän mattapintaisena koko päivän.
Pehmeä..
Hinta: 52.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »