Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HER 300 Trecento Treatment

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
200ml52.00 € Tilattavissa
75ml (matkakoko)22.00 € Tilattavissa

HER 300 Trecento Treatment hiuksen rakennetta korjaava naamio

Tämä hiusnaamio muuttaa käsityksesi hiusten kotihoidoista!
Kulttimaineen saavuttanut naamio korjaa hiuspinnan keratiinia. Hiukset muodostuvat 90 %:sesti keratiinista. tämä hoitonaamio paikkaa hiuspinnan hiussuomuja ja hiuksista tukee kiiltävät, liikkuvat ja terveet.

Patentoidulla kuljetusmekanismilla hiuksiin syötetään vehnän- ja soijan proteiineja. Kamomillauute antaa kiiltoa ja E-vitamiini puolestaan vahvistaa hiuksia. Tuote sisältää myös saksanpähkinäuutetta, joka pehmentää harmaiden ja jäykkien hiusten rakennetta.

KÄYTTÖ: Levitä hiusnaamio pesemättömille hiuksille. Kostuta harvapiikkinen kampa ja kastele sen avulla hiukset. Ota naamiota teelusikallisesta ruokalusikalliseen, hiusten pituudesta ja kunnosta riippuen. Kampaa ja hiero voide hiuksiin.
Anna vaikuttaa viisi minuuttia ja pese hiukset valitsemallasi HER-shampoolla. Käytä naamiota kerran viikossa kuuriluontoisesti tai ympäri vuoden.

Suosittelemme myös

T-LAB Grand Fix Hair Spray Strong

300ml_grand_fix_strong.jpg&width=280&height=500
Vahvapitoinen hiuslakka kiinnittää kampaukset jättäen hiukset pehmeiksi ja ilmaviksi. Ei tahmaa hiuksia. Suihkuta tuotetta kuiviin hiuksiin vähintään 15cm päästä. Käytä yhdessä muiden T-LAB Styling-tuotteiden kanssa.
T-LAB Professional nyt Suomessa! 25 vuotta sitten perustettu, aidosti eksklusiivinen..
Hinta: 22.00 € - 34.00 €

Volume Enhancing Foam -hoitovaahto oheneville hiuksille

revitalash_volume_foam.jpg&width=280&height=500
Volume Enhancing Foam on hoitovaahto oheneville hiuksille, joka elvyttää, vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksiasi. Tuote auttaa saamaan hienot ja ohuet hiuksesi näyttämään taas eloisilta ja voimakkailta. Volume Enhancing Foam on suunniteltu yksinomaan parantamaan ohuiden ja hentojen hiusten ulkonäköä. Parhaiden..
Hinta: 198.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »