Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rodial GLAMOXY Snake Serum Pen ryppykynä

Hinta:59.00 €

(Norm. 119,60 €)

Juonteiden korjauskynä, jonka vaikutukset ovat välittömästi havaittavissa.

Koostumuksen suunnittelussa on hyödynnetty väkevää temppelikäärmeen myrkyn sisältämää ainesosaa. Tämä ainesosa rentouttaa juonteita ja ikäänkuin "lamaannuttaa" ne silottumaan. Kynä sisältää tupla-annoksen edistyksellistä Syn®-Ake neuropeptidiä, joka takaa nopeiden tulosten saannin.

Kynän kärjessä on kolme kevyesti hierovaa ja rentouttavaa palloa, jotka myöskin osaltaan auttavat ilmejuonteiden häivytyksessä. Käytetään paikallisesti juonteisiin 1-2 kertaa päivässä.

Rodialin musta temppelikäärme-seerumilinja on maailmalla hyvin tunnettu ja kulttimaineen saavuttanut luksustuotelinja, joka on vertaansa vailla.

Koko 6ml

Suosittelemme myös

Rodial Bee Venom Eye silmänympärysvoide

rodial_bee_venom_eye.jpg&width=280&height=500
(norm. 165 €)
24h anti-aging silmänympärysvoide, joka sisältää samoja aktiivisia raaka-aineita, kuin Bee Venom Moisturizer, mutta tuotteen rasvapohja on kevyempi ja lisänä on uusi innovaatio, jolla kirkastetaan tummaa silmänympärysihoa. Haloxyl – uudentyyppinen yhdiste, jolla on kyky eliminoida..
Hinta: 89.00 €

BioLumin-C Eye Serum 15ml

bio_lumin_c_eye_serum.JPG&width=280&height=500
BioLumin-C Eye Serum on runsaasti C-vitamiinia sisältävä silmänympärysseerumi, joka hoitaa näkyvää ennenaikaista ihon ikääntymistä, mikä johtuu päivittäisistä silmien liikkeistä ja ympäristön stressistä. Seerumin sisältämä erittäin stabiili ja biosaatava C-vitamiinikompleksi kirkastaa dramaattisesti..
Hinta: 75.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »