Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Illuminate Palette -korostusväripaletti

Hinta:59.00 €

(norm.89€)

Kaunis ja suosittu korostusväripaletti, jonka käyttö ei rajoitu vain poskipäille.
Paletissa kuusi valoa kauniisti heijastavaa sävyä kaikenlaiseen kasvojen ja vartalon ihon korostukseen. Näillä sävyillä korostat kasvojesi parhaita puolia imartelevammiksi - luonnollisesti. Kiitos pehmeän voidemaisen koostumuksen, näitä sipaiset vaivatta myös huulille ja silmäluomelle. Erinomainen pigmentti levittyy erinomaisesti ja häivyttyy kauniisti.

YOUNGBLOOD ANTAA MEILLE KAIKILLE MAHDOLLISUUDEN VIRHEETTÖMÄÄN IHOON!
Tuotteiden mineraalikoostumus on erittäin korkea ja useissa tuotteissa jopa 100%.
Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia, niillä on ainutlaatuinen peittokyky ja ne näyttävät iholla upeilta. Mineraalit takaavat kestävän meikin ja mikä parasta, ne antavat ihon HENGITTÄÄ ja samalla HOITAVAT ihoa.
Sarjan värisävyt ovat luonnollisia ja pohjoismaiselle, vaalealle iholle löytyy paljon vaihtoehtoja.

Sarja on käynyt läpi ALLERGIA-, IHO- ja ASTMALIITON tutkimukset ja soveltuu todistetusti herkimmällekin iholle ja erityisen hyvin ongelmaihoille, kuten aknen, couperosan ja ruusufinnin hoitoon.

 

Suosittelemme myös

Youngblood Ultimate Concealer

ultimate-concealer.jpg&width=280&height=500
Youngblood peiteväri on koostumukseltaan kermamaisen pehmeä. Peiteväri peittää täydellisesti tai vain kevyesti jättäen aina silkkimäisen ja luonnollisen tuloksen. Peiteväri koostuu valoheijastavista mineraaleista, jotka saavat ihon näyttämään tasaisemmalta, häivyttävät juonteita ja tummia silmänympäryksiä..
Hinta: 46.00 €

Youngblood Contour Palette -varjostusväripaletti

yb_contour_palette.jpg&width=280&height=500
(norm. 79€)
Tosimeikkaajan monikäyttöinen paletti varjostukseen ja korostukseen. Paletissa kolme mattaa ruskean sävyä varjostukseen ja kolme valoaheijastavaa, vaaleampaa sävyä korostukseen. Näillä sävyillä muokkaat kasvonpiirteet imartelevammiksi ja luonnollisesti. Ammattilaismeikkaajien kehittämässä..
Hinta: 55.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »