Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Konjac Sponge puhdistussieni



Hinta:14.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Natural Original
Bambuhiili

Konjac Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

  • Natural Original sopii kaikille ihotyypeille
  • Bambuhiili sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

Käyttö:

  • Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.

  • Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä

  • Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

  • Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kämmenten välissä kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan

  • Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

  • Sienen pussi on uudelleen suljettava  

Suosittelemme myös

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €

PreCleanse 295ml

precleanse.jpg&width=280&height=500
Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote..
Hinta: 83.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »