Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Serum 30ml

Hinta:98.00 €

BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Kuljettaa merkitävästi enemmän C-vitamiinia ihoon ja on ylivoimainen verattuna muihin C-vitamiinituoteisiin (myös tuotteet joissa korkeampia pitoisuuksia). Muita tärkeitä ainesosia C-vitamiini kompleksin lisäksi ovat solujen uusiutumista edistävä maitohappo, pagodipuun kukkauute, joka auttaa palauttamaan ihon rauhoitettuun tilaan oksidatiivisen rasituksen jälkeen ja chiasiemenöljy, joka ehkäisee tehokkaasti vapaita radikaaleja.

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle

  • Kirkastaa: kuorii ja tasoittaa pigmenttiläiskiä

  • Kiinteyttää: vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä

  • Suojaa: ehkäisee ja suojaa vapaiden radikaalien vaurioilta

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin ennen kosteusvoidetta. Käytä päivisin suojakertoimellista tuotetta.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita

Suosittelemme myös

iS Clinical Hydra-Cool Serum 30ml

is-clinical-hydra-cool-ihonhoitoseerumi.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – taistelee aknea vastaan
Tämä raikastava, mutta silti tehokas ja hyvin imeytyvä seerumi tarjoaa maksimaalista kosteutusta ja auttaa rauhoittamaan ja helpottamaan kuivaa, vahingoittunutta ihoa. Seerumissa yhdistyvät korkealuokkaiset antioksidantit ja tärkeät kasvipohjaiset..
Hinta: 118.00 €

Smart Response Serum 30ml

E95D46FA-10AC-467C-B214-56538F4EF45F.jpeg&width=280&height=500
Smart Response Serum on uuden sukupolven älyseerumi. Se tarjoaa mitä ihosi tarvitsee, milloin ja missä sitä tarvitaan. Saat yksilöllistä tehoa joka käyttökerralla. SmartResponse-teknologia reagoi, kun ihosi tarvitsee kosteutusta, kiinteytystä, kirkastusta tai rauhoitusta. Se tunnistaa mikromuutokset..
Hinta: 148.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »