Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Clearing Skin Wash

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
500ml68.00 €
250ml43.00 €

Clearing Skin Wash vaahtoava puhdistus poistaa ylimääräisen öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Tuotteen sisältämä salisylihappo poistaa ihoa tukkivan lian ja elottomat ihosolut ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntyä. Luonnollisesti antiseptiset minttu- ja eukalyptusuutteet ja teepuu poistavat bakteerit, samalla kamferi ja mentoli rauhoittavat ja poistavat tulehdusta. Puhdistus edistää muiden MediBac tuotteiden epäpuhtauksia poistavaa vaikutusta. 

Kenelle: Akneen ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle.

  • Poistaa ylimääräisen öljyn iholta kuivattamatta ja ärsyttämättä ihoa. 
  • Ehkäisee tulevia epäpuhtauksia. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita.

Käyttö: Vaahdota herneenkokoinen määrä puhdistusta märissä käsissä. Levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero pyörivin liikkein, keskity erityisesti ongelma-alueisiin. Vältä silmänympärysihoa. Poista huolellisesti lämpimällä vedellä.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Oil To Foam Total Cleanser 250ml

Oil_To_Foam_Total_Cleanser.jpg&width=280&height=500
Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa. Öljystä vaahdoksi muuttuva puhdistus poistaa meikin, aurinkosuojan ja epäpuhtaudet jättäen ihon täysin puhtaaksi ja pehmeäksi. Tyrniöljyä sisältävä, kullanvärinen geeliöljy sulattaa..
Hinta: 63.00 €

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

cleansingcomplex_mf.png&width=280&height=500
Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 
Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »