Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

The Peel Power-Up Set

Hinta:47.00 €

Koe ammattimaisen ihohoidon edut omassa kodissasi. Sisältää kaiken, mitä tarvitset kotona suoritettavaan kuorintaan, ja se on ihanteellinen tapa tehostaa rutiiniasi kirkkaamman ja heleämmän ihon saavuttamiseksi.

Pakkaus sisältää: Special Cleansing Gel (50 ml) matkakoko, Daily Microfoliant (13 g) matkakoko, Rapid Reveal Peel (3 x 3ml), Dermalogica-sivellin.

  • Pesee pois epäpuhtaudet hellävaraisesti ja kuivattamatta ihoa.
  • Paljastaa kirkkaamman, sileämmän ihon.
  • Erittäin vahva kuorinta-aine tuottaa tehokkaita tuloksia ilman palautumisaikaa.

Kenelle: Samealle tai ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

Käyttö:

Special Cleansing Gel: Vaahdota herneen kokoinen määrä geeliä kostutetuissa käsissä ja levitä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Daily Microfoliant: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Microfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo kermainen vaahto hankaamalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero hellävaraisesti minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä päivittäin, lukuun ottamatta päiviä, jolloin käytät toista kuorintaa.

Rapid Reveal Peel: Hiero kasvoille. Anna aktivoitua 3–7 minuuttia. Saatat kokea lievää pistelyä. Huuhtele kylmällä vedellä tai pyyhi pois kylmällä, kostealla pyyhkeellä. Käytä kerran viikossa. Suositellaan iltakäyttöön.

Vaihtoehtoinen aloitusvaihe: suositellaan käyttäjille, joiden iho on jo tottunut kuorintaan ja jotka haluavat saavuttaa nopeutettuja tuloksia. Aloita Rapid Reveal -kuorinta-ohjelma käyttämällä yhtä tuubia joka päivä 3 päivän ajan. Kolmannen päivän jälkeen siirry käyttämään Rapid Reveal Peel -kuorintaa kerran viikossa.

Arvo 66€

Suosittelemme myös

Daily Microfoliant

DailyMicrofoliant_111249_a4d56023dfdb8dd9d67b462ffc385ea4_6.jpg&width=280&height=500
Mikrokuorinta, joka on Dermalogican kaikkein suosituin tuote. Sitä kutsutaan myös ”taikajauheeksi”. Hellävarainen riisientsyymikuorinta irrottaa täysin kuolleen solukon. Kuiva iho saa kosteusvoiteiden tehon paremmin käyttöön, kun ihon pinnalta on pois kuiva, hilseilevä solukko. Muut hoitotuotteet..
Hinta: 59.00 €

Tuoksusaippuasieni

tuoksusienet.JPG&width=280&height=500
Tuoksusaippuasieni kuorii sekä hoitaa vartalon ihoa ja tuo suihkutilaan mielihyvää tuottavan tuoksun. Kuoriva ja hoitava pesusieni on samalla kertaa edullinen, nopea ja helppo väline päivittäiseen vartalon pesuun.
Saippua sisältää hoitavia öljyjä ja jättää iholle sileän pinnan ja vain kevyen tuoksun..
Hinta: 19.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »