Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque

Hinta:49.00 €66.00 €
30 pv alin hinta: 66.00 €

Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque on erittäin kosteuttava ja ravitseva naamio, jolla on rauhoittava ja stressiä poistava ominaisuus. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen hyvä herkälle iholle, jolla on taipumus punoittaa.

Intense Hydrating and Soothing Masque sisältää myös aprikoosinsiemenöljyä ja aloe veraa, jotka ravitsevat ihoa välttämättömillä rasvahapoilla sekä rauhoittavat ja pehmentävät ihoa. Samoin sheavoin ja meriveden yhdistelmä antaa iholle syväkosteutusta ja sitoo sen tehokkaasti ihoon. Samalla lakritsijuuriuute ja safloriöljy auttavat kirkastamaan ihoa ja vähentämään pigmenttimuutoksia ja ihon punoitusta, jotta saadaan tasaisempi ihon väri.

Käyttö:

  • Puhdista iho ensin

  • Levitä runsas kerros kasvoille

  • Anna naamion vaikuttaa 10-15 minuuttia

  • Poista naamio märällä, lämpimällä pyyhkeellä

80ml

Suosittelemme myös

Youngblood Nourishing Detox Masque

E894ACD2-D44A-4DFC-825C-528FC03AD688.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen..
Hinta: 66.00 €

Hydro Masque Exfoliant

hydro_masque.JPG&width=280&height=500
Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni varastoi 450x painonsa verran vettä, täyttäen ihon kosteudella..
Hinta: 65.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »