Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Overnight Cream

Hinta:93.00 €
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset karpalo- ja vadelmansiemenöljyt suojaavat ilmansaasteiden aiheuttamilta vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Ne myös tarjoavat välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja vähentävät juonteita. Lakritsiuute rauhoittaa ihoa.

  • Palauttaa ihon heleyden 
  • Häivyttää pigmenttiläiskiä
  • Silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta 

Kenelle: Jokaiselle iholle. Erityisesti iholle, jossa pigmenttimuutoksia. 

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin. Parhaimmat tulokset pigmenttimuutoksiin saat käyttämällä aamuisin PowerBright Dark Spot -seerumia ja PowerBright Moisturizer SPF50 -päivävoidetta.

50ml

Suosittelemme myös

Youngblood Hydra Luxe Water Crème

FBF99826-5969-4575-BE54-B599C2D0442F.jpeg&width=280&height=500
Hydra Luxe Water Crème on kosteuttava kasvovoide, joka tasapainottaa ihoa. Voide on koostumukseltaan kevyt ja geelimäinen ja se imeytyy ilman ongelmia, eikä tunnu tai näytä tahmealta ja rasvaiselta. Voiteessa on runsaasti hyaluronihappoa, joka lisää tehokkaasti iholle kosteutta.
Voide sisältää myös..
Hinta: 89.00 €

iS Clinical Youth Intensive Crème 50g

youth_intensive_creme_50g.png&width=280&height=500
Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä
YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa..
Hinta: 280.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »