Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Moisturizer SK50

Hinta:78.00 €

Edistyksellinen, suojakertoimellinen kosteusvoide auttaa suojaamaan ihoa pigmenttimuutoksia aiheuttavalta UV-valolta. Tämä keskitäyteläinen voide sisältää tehokasta peptidiä sekä puna- ja ruskealevää, jotka auttavat tasapainottamaan epätasaista ihon sävyä. Ristisidoksinen hyaluronihappo auttaa vahvistamaan ihon luonnollista kosteussuojaa ja vähentää pieniä kuivumisjuonteita. 

  • Edistyksellinen oleosomikapselointitekniikka parantaa aurinkosuojan suorituskykyä mahdollistaen pienemmän määrän kemiallisia aurinkosuoja-aineita.
  • Kuorii pintasoluja auttaen parantamaan ihon sävyä ja häivyttämään pigmenttiläiskiä.
  • Taistelee ilmansaasteiden aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan. 

Kenelle: Jokaiselle iholle, erityisesti iholle, jolla esiintyy pigmenttimuutoksia. 

Käyttö: Levitä runsas määrä kasvoille ja kaulalle 30 minuuttia ennen auringolle altistumista. Vältä silmänympäryksiä.

50ml

Suosittelemme myös

Oil Free Matte SK30

01C46005-939A-4C35-803F-3EEED445B548.jpeg&width=280&height=500
Oil Free Matte SK30 on erittäin kevyt, öljytön kosteusvoide, joka säilyttää ihosi mattapintaisena koko päivän ja antaa sille korkean UVA- ja UVB -suojan. Erityisen mikrohiukkasteknologian avulla voide imee iholta ylimääräistä talia. Hiivauute, hevoskastanja ja niasiiniamidit hillitsevät epäpuhtauksien..
Hinta: 58.00 €

Active Moist 150ml

active_moist_100ml.JPG&width=280&height=500
Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti..
Hinta: 108.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »