Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical PerfecTint Powder SK40



Hinta:93.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Ivory
Beige
Bronze
Cream

PerfecTint Powder SK 40 on puuterimainen aurinkosuoja. Sen sisältämä laajakirjoinen suojakerroin auttaa suojaamaan ihoa valoikääntymiseltä, häivyttämään ihohuokosia ja vähentää ihon rasvaisuutta jolloin iho näyttää kokonaisuudessaan tasaisemmalta.

Tämä ylellinen tuotekoostumus sisältää iS Clinicalin omaa Extremozyme-teknologiaa, jonka on todettu kliinisissä tutkimuksissa auttavan suojaamaan ihon DNA:ta ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuttaen jopa tässä puuterisessa muodossa.

Puuterisävyjä on saatavissa kolmea eri sävyä, joten jokaiselle löytyy sopiva, oma sävy. Tuote soveltuu erinomaisesti liikkumiseen, kasvoille, kaulalle, dekolteealueelle, päänahalle ja yleiseen suojaukseen.   

  • Sisältää runsaasti kaliumia, joka optimoi ja vahvistaa kollageenisynteesiä ja ihon kykyä ylläpitää kosteutta

  • Sisältää pakkauksen ja siveltimen, 3,5 g puuteria  

  • Kasvipohjainen, ei ärsytä ihoa, ei allergisoiva  

  • Kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille  

  • Ei sisällä parabeenejä

Katso tästä ohjevideo

Suosittelemme myös

Yumi Iridescent -aurinkopuuteri

IMG_1726.jpeg&width=280&height=500
Hennosti kimalteleva hoitava aurinkopuuteri tuo kasvoille tervettä hehkua ja ripauksen päivetystä. Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää ihoa. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti. Sisältää 95% luonnollisia ainesosia.
Pakkauskoko: 8g
Hinta: 38.00 €

Oil Free Matte SK30

01C46005-939A-4C35-803F-3EEED445B548.jpeg&width=280&height=500
Oil Free Matte SK30 on erittäin kevyt, öljytön kosteusvoide, joka säilyttää ihosi mattapintaisena koko päivän ja antaa sille korkean UVA- ja UVB -suojan. Erityisen mikrohiukkasteknologian avulla voide imee iholta ylimääräistä talia. Hiivauute, hevoskastanja ja niasiiniamidit hillitsevät epäpuhtauksien..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »