Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Eye Serum 15ml

Hinta:73.00 €

BioLumin-C Eye Serum on runsaasti C-vitamiinia sisältävä silmänympärysseerumi, joka hoitaa näkyvää ennenaikaista ihon ikääntymistä, mikä johtuu päivittäisistä silmien liikkeistä ja ympäristön stressistä. Seerumin sisältämä erittäin stabiili ja biosaatava C-vitamiinikompleksi kirkastaa dramaattisesti ja kiinteyttää näkyvästi silmänympärysihoa.  Runsaasti polyfenoleja sisältävä ketapaniuute ja ihoa ravitseva chiasiemenöljy kosteuttavat, parantavat ihon joustavuutta ja vähentävät pieniä juonteita. Ravintorikas tremella sieni ja mikrolevä sitovat kosteutta ja poria -sieni antaa iholle luonnollisen hehkun. 

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle

  • Kirkastaa silmänympärysaluetta

  • Kiinteyttää ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä

  • Kosteuttaa ja kuorii silottaen ja antaen terveen näköisen ihon

Käyttö: Levitä silmien alapuolelle ja kulmaluulle aamuin illoin. Yksi tippa riittää molempiin silmiin. Varo, ettei tuotetta mene silmiin.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Body Serum 15ml

iS-Clinical-Youth-Body-Serum-15ml.jpg&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 33.00 €

Ultra Calming Serum Concentrate 40ml

ultracalming_serum_concentrate.jpg&width=280&height=500
UltraCalming Serum Concentrate seerumi on vasta-aine ihon herkkyyteen: erittäin tehokas tehoaine, joka rauhoittaa, vahvistaa ja suojaa herkistynyttä ihoa. Kollageenia stimuloivat peptidit helpottavat stressaantunutta ja ärtynyttä ihoa ja vahvistavat sen sietokykyä.
Tuotteen sisältämä ainutlaatuinen..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »