Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Rich Repair 50ml

Hinta:98.00 €

Super Rich Repair kosteusvoide on täyteläinen, runsaasti tehoaineita sisältävä kosteusvoide. Tuo avun kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ympäristön rasituksilta. Dermalogica-kosteusvoiteista täyteläisimpänä, se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa sekä toimii suojana äärimmäistä kylmää ja kuivaa ilmastoa vastaan. 

Kenelle: Kroonisesti kuivalle, ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle sekä jokaiselle iholle vaativissa sääolosuhteissa.

  • Rauhoittaa ja antaa eristävän suojan ääriolosuhteilta. 
  • Kosteuttaa ja täydentää lipidisuojaa. 
  • Rauhoittaa tehokkaasti ja lievittää herkkyyden aiheuttamaa kutinaa. 

Käyttö: Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Anna voiteen hetken imeytyä ennen kuin lisäät muita tuotteita. Käytä yövoiteena tai tarpeen mukaan aamuin ja illoin.

Koko 50ml

Suosittelemme myös

Yumi Matifying -irtopuuteri

IMG_1735.jpeg&width=280&height=500
Hyaluronihappoa sisältävä mattapintainen irtopuuteri on koostumukseltaan kevyt, läpikuultava ja silkkinen. Se kiinnittää meikin täydellisesti ja jättää kirkkaan sekä tasaisen lopputuloksen.  Sisältää UV-suojan. Mukana pehmeä levitysvippa.
Ei sisällä talkkia eikä silikonia.
Pakkauskoko 8g..
Hinta: 49.00 €

PreCleanse 295ml

precleanse.jpg&width=280&height=500
Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote..
Hinta: 83.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »